STEPS Dance Academy SKETCH

© Fernando Alda

(费尔南多·阿尔达)

架构师提供的文本描述。舞步是一所舞蹈学院,总部设在巴拿马城,自1986年开始。它位于一个工业仓库,已经改造成容纳多个教室,适合多学科舞蹈活动和相关的锻炼,如普拉提和瑜伽。素描的任务是翻修建筑物的顶层,以前用作健身房,现在被改造成两个全尺寸的表演大厅,两个普拉提健身室,厕所和更衣室。

Text description provided by the architects. STEPS is a dance academy based in Panama City since 1986. It is located in an industrial warehouse that has been transformed to house several classrooms suitable for multi-discipline dance activities and related workouts such as pilates and yoga. SKETCH has been tasked with the renovation of the building’s top floor, formerly used as a gym, to be transformed into two full-size performing halls, two pilates workout studios, toilets, and changing rooms.

Text description provided by the architects. STEPS is a dance academy based in Panama City since 1986. It is located in an industrial warehouse that has been transformed to house several classrooms suitable for multi-discipline dance activities and related workouts such as pilates and yoga. SKETCH has been tasked with the renovation of the building’s top floor, formerly used as a gym, to be transformed into two full-size performing halls, two pilates workout studios, toilets, and changing rooms.

© Fernando Alda

(费尔南多·阿尔达)

该项目被视为一种低成本的干预措施,旨在提高空间的空间质量,聪明地理解双斜屋顶所设定的高度限制,并将辅助区域(如观看区和舞台区)定位在边缘。主表演厅位于平面图中央,可通过两个楼梯进入,从而在顶层形成多个空间。允许学生不间断地进入所有表演区域,参观者直接进入演播室。这个大厅也是一百多名舞蹈学校学生的聚集地。

The project was approached as a low cost intervention that aims to enhance the spatial qualities of the space, smartly understanding the height limitation set by the double pitched roof, and locating auxiliary areas at the edges, such as viewing and staging areas. The main performing hall is housed in the middle of the floor plan, accessible by two staircases that lead to multiple spaces within the top level, allowing for uninterrupted access to all the performing areas by the students, and direct access to the studios by visitors. This main hall also serves as a gathering space for the more than one hundred students enrolled in the dance school.

The project was approached as a low cost intervention that aims to enhance the spatial qualities of the space, smartly understanding the height limitation set by the double pitched roof, and locating auxiliary areas at the edges, such as viewing and staging areas. The main performing hall is housed in the middle of the floor plan, accessible by two staircases that lead to multiple spaces within the top level, allowing for uninterrupted access to all the performing areas by the students, and direct access to the studios by visitors. This main hall also serves as a gathering space for the more than one hundred students enrolled in the dance school.

在没有自然光的情况下,工作室被几排灯照亮,这些灯给空间带来了明亮而均匀的环境光。一面镜子覆盖的四周墙有助于增加对空间的视觉感知,有助于教授舞蹈能力,而一些元素中也使用了微妙的色彩口音,比如设计用来挂灯的解决方案。储藏室和座位区。

In the absence of natural light, the studio is illuminated by several rows of lamps that bring a bright and uniform ambience light to the space. A mirror clad surrounding wall helps increase the visual perception of the space and aid in the teaching of dance abilities while subtle color accents have been used in some of the elements such as the solution designed to hang the lamps, storage cabinets and seating areas.

In the absence of natural light, the studio is illuminated by several rows of lamps that bring a bright and uniform ambience light to the space. A mirror clad surrounding wall helps increase the visual perception of the space and aid in the teaching of dance abilities while subtle color accents have been used in some of the elements such as the solution designed to hang the lamps, storage cabinets and seating areas.

© Fernando Alda

(费尔南多·阿尔达)

Architects SKETCH

Location San Francisco, Panama City, Republic of Panama

Authors Johann Wolfschoon

Design Team Carlos Chen, Daniela Manfredi, Anthony Flores

Area 6673.62 ft2

Project Year 2018

Photographs Fernando Alda

Category Renovation


版权声明:本文内容由用户自行发布上传或投稿由时刻设计网代为发布,版权归原作者所有,时刻设计网不拥有其著作权,亦不承担相应法律责任。如果您发现本站中有涉嫌抄袭或侵权的内容,请点此提交工单进行举报,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。

给TA打赏
共{{data.count}}人
人已打赏
商业

最新 | 矩阵纵横:以光与材质传达灵魂、可治愈心灵的极简设计! 首

2018-12-25 10:58:00

商业

212box作品 | 树皮覆盖的Christian Louboutin精品店,与自然美感产生共鸣

2018-12-25 20:59:41

0 条回复 A文章作者 M管理员
    暂无讨论,说说你的看法吧
个人中心
今日签到
有新私信 私信列表
搜索