Vita Planet YPYC Architects

架构师提供的文本描述。VitaPlanet是一家珠宝选择店,充满了由世界前沿设计师完成的作品,同时提供了一种离线可触摸的体验。维塔星球不像传统的选择店那样冷酷乏味,而是坐落在一座古老住宅的底层,这激发了一种难得的空间体验。

Text description provided by the architects. Vita Planet is a jewelry selection store filled with works done by worldwide cutting edge designers while offering a touchable experience offline. Instead of the cold style and boring location of traditional selection store, Vita Planet is located in the bottom floor of a old residential building which stimulate a rare space experience. 

Text description provided by the architects. Vita Planet is a jewelry selection store filled with works done by worldwide cutting edge designers while offering a touchable experience offline. Instead of the cold style and boring location of traditional selection store, Vita Planet is located in the bottom floor of a old residential building which stimulate a rare space experience. 

© PROJECTION

© PROJECTION

这一空间分为三章,每一章都有着独特的色彩和情感,客人好奇地进入这个空间,在房间的尽头,他们到达了一个平静的精神空间。

The space is seperated into three chapter, each chapter owns a unique color and emotion, guests entering the space with curiosity and at the end of the room, they reach a calm spiritual space. 

The space is seperated into three chapter, each chapter owns a unique color and emotion, guests entering the space with curiosity and at the end of the room, they reach a calm spiritual space. 

我们把存储的深度从恶劣的条件转移到一个独特的空间元素,随着单一色调的传播,我们创造了一个温暖的时空隧道。

We transfer the depth of the store from a bad condition to a unique element of the space, with the spad of single tone, we create a warm tunnel of time and space. 

We transfer the depth of the store from a bad condition to a unique element of the space, with the spad of single tone, we create a warm tunnel of time and space. 

© PROJECTION

© PROJECTION

通过拱门,游客们感觉像到达了一个未知的星球,但是在向前移动的时候,视觉联系与游客保持着友好的伙伴关系。

Through the arch, visitors felt like reaching an unkonw planet, but while moving forward, the visual connection keeps a friendly companion to the visitor. 

Through the arch, visitors felt like reaching an unkonw planet, but while moving forward, the visual connection keeps a friendly companion to the visitor. 

© PROJECTION

© PROJECTION

© PROJECTION

© PROJECTION

在循环结束时,一卷印刷的玻璃会将天然的光柔和地进入空间,从而增强舒适的空间气氛。

A roll of printed glass at the end of the circulation invites the natrual light gently into the space, enhancing the cozy space atomosphere. 

A roll of printed glass at the end of the circulation invites the natrual light gently into the space, enhancing the cozy space atomosphere. 

© PROJECTION

© PROJECTION


版权声明:本文内容由用户自行发布上传或投稿由时刻设计网代为发布,版权归原作者所有,时刻设计网不拥有其著作权,亦不承担相应法律责任。如果您发现本站中有涉嫌抄袭或侵权的内容,请点此提交工单进行举报,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。

给TA打赏
共{{data.count}}人
人已打赏
商业

溪路漫冈转,夕阳归鸟斜:首开保利·熙悦林语销售中心 | SNP力作

2019-1-3 12:03:00

商业

城市中的起居室,芬兰Tullin桑拿房 Puisto Architects

2019-1-4 0:00:00

0 条回复 A文章作者 M管理员
    暂无讨论,说说你的看法吧
个人中心
今日签到
有新私信 私信列表
搜索