Studio Esteta新作 | 精致永恒设计的本质

Studio Esteta是一家总部位于墨尔本的设计公司,致力于始终以世俗的眼光看待建筑形式,材料和环境,避开趋势,从而引领当代设计的精致和永恒的本质。
Studio Esteta is a Melbourne-based design firm that is committed to always looking at architectural forms, materials and environments from a secular perspective, avoiding trends and leading the refined and timeless nature of contemporary design.

Portsea Beach House
滨海住宅
Portsea Beach House位于菲利普港湾(Port Phillip Bay)的海岸线上,距离Portsea Pier码头仅有几步之遥,是对现有悬崖顶楼住宅的翻新。旨在向住宅的低调特征致敬,使人想起现代主义时代,并采用了富有同情心的色调,从周围的沿海环境中汲取灵感。
Located along the coastline of Port Phillip Bay and within arm’s reach of the Portsea Pier, Portsea Beach House is the refurbishment of an existing cliff top residence. The proposed scheme pays homage to the understated character of the house which is reminiscent of the modernist era and adopts a sympathetic palette that draws inspiration from the surrounding coastal context.

客户要求在保持现有建筑足迹的同时,通过精致的设计手法和对空间布局的微小修改,使现有的双层住宅恢复活力,创造一个6间卧室的天堂。该项目要求从现有现代主义住宅的角度,也从家庭与海滨小镇的长期联系的角度,对过去进行深刻的欣赏。
The Client brief sought to rejuvenate the existing double storey residence, whilst maintaining the existing building footprint, with refined design gestures and minor modifications to the spatial arrangement to create a 6 bedroom haven. The brief called for a deep appciation of the past, both from the perspective of the existing modernist house but also in the context of the family’s long standing connection to the seaside town.

作为回应,装饰照明和关键家具通过复古工作室采购,包括最初的半挂件(1967年),其中包括地面和一楼的生活区域。新的细木工嵌件提供了一个中性的背景,展示客户在旅途中收集的一系列装饰品和珍宝,最后一层定义了强烈的家的感觉。对这个家庭同样重要的是一件重要的艺术作品“渔民海滩上的船棚”,由Sally Joubert设计,这是该家族过去的海滨别墅的特色,,并在他们的新家占据了重要的位置。
In response, decorative lighting and key furniture pieces were sourced through vintage ateliers, including the original Semi Pendant (1967) that features in both the ground and first floor living areas. New joinery insertions provide for a neutral backdrop to showcase our clients array of ornaments and treasures collected along their travels, the final layer that defines a strong sense of home. Also of significance to the family was a key art piece ‘Boat Sheds on Fisherman’s Beach by Sally Joubert’, that featured in the family’s past beach house and was to take pride of place in their new home.

Sensory Lab
“拿了就走”体验
位于历史悠久的墨尔本金融中心里Rialto,利用地域的背景和Sensory Lab品牌的价值,重新想象和重建以前的普通三明治,沙拉和咖啡的体验。这是对其前身的一种重新构思的方式,该项目寻求一种巧妙而紧凑的设计,在同等程度上展示咖啡和“拿了就走”的食品供应,这是该品牌的第一次。
Located at the base of the Rialto within the historic financial heart of Melbourne, the Sensory Lab, Rialto, draws upon the context of the site and the values of the Sensory Lab brand to reimagine and recreate the pviously generic sandwich, salad and coffee experience. A re-imagined approach to its pdecessors, the brief sought a clever and compact design to showcase in equal measure, both a coffee and ‘grab and go’ food offering, a first for the brand.

受传统欧洲浓缩咖啡吧暖色调的启发,设计细节丰富,但同样精简和精致,散发出当代的优雅和成熟。此外,设计是分层的纹理,以及活动,创造一个独特的高端“拿了就走”体验。
Inspired by the warm tones of traditional European espsso bars, the design is rich in detail but similarly pared back and refined, exuding a contemporary elegance and sophistication. Furthermore, the design is layered with texture, as well as activity, to create a uniquely high end ‘grab and go’ experience.

设计:Studio Esteta


版权声明:本文内容由用户自行发布上传或投稿由时刻设计网代为发布,版权归原作者所有,时刻设计网不拥有其著作权,亦不承担相应法律责任。如果您发现本站中有涉嫌抄袭或侵权的内容,请点此提交工单进行举报,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。

给TA打赏
共{{data.count}}人
人已打赏
住宅

简约新中式丨一种时尚与品位

2019-3-29 16:54:00

住宅

洛杉矶:有花草,有阳光,有书籍,在市中心享受最为惬意的生活

2019-3-30 7:40:00

0 条回复 A文章作者 M管理员
    暂无讨论,说说你的看法吧
个人中心
购物车
优惠劵
今日签到
有新私信 私信列表
搜索