Sò Studio | PEU À PEU by JNBY形象店

感谢来自 Sò Studio 的商业项目案例分享:

 

PEU À PEU 属于江南布衣旗下的运动品牌。空间设计最初灵感来自于运动场上的相互作用力:捆绑挤压和拉伸释放。用弹力的可塑性,器械的秩序感和移动既视的装置来呈现出空间的模样。

PEU À PEU, as a sports band, is owned by JNBY Group. The space is inspired by the interaction of sports field: Bundle extrusion and Stretch release. Strong plasticity with elastic force; array and sense of order in machine, with a movable vision installation to reflect space.

 

 

有秩序感却又灵活可变的货架本身成为了空间的分割,货架上方的轨道带动着在设定路线下匀速运动的球体装置。受到了当代波普艺术家Jeff Koons 气球系列的启发,球体的高亮度镜面材质在移动的过程中折射出周围变化的环境。

The detachable assembled racking system what divided space into different spatial regions. Inspired by the contemporary Pop artist Jeff Koons balloon series. The specular reflection ball installation reflected changes in the surrounding environment during the movement.

 

机械装置手臂上下移动,用物理性质带动上方球体来回移动。

The up and down operation of the robot arm drives the movement of the ball device.

 

 

∇ 概念草图 Concept sketch

 

∇ 演示动画 Concept sketch animation

 

∇ 装置细节Detail of installation

 

用绑带把海绵卷,球体和结构柱三种完全不同形态的物体绑在一起,回到了概念本身想传达的相互作用力,也成为了空间视觉上另一个焦点。

Sponge, sphere, structural column, we use straps to combine these three objects of completely different materials. This returns to our original concept: free binding & Interaction, which create the other focus in the space.

 

 

橱窗里的机械装置手臂不断的撞击薯片袋,当击破的一瞬间,体内的卡路里是不是也消失了。
The robotic arm constantly taps the potato chip bag. This process symbolizes that the calories are crushed.

∇ 动态演示Sketch animation

 

空间天地墙用到了留白的处理,就像画布一样让内容来讲故事。

We leave blank in ceiling, wall and floor to make it like white space in the painting.

 

 

∇ 立面图Elevation

∇ 平面图Layout

∇ Sketch模拟

完整项目信息
项目名称:PEU À PEU by JNBY
项目地点:杭州文西二路79号 JNBY+
项目面积:70㎡
项目业主:JNBY
空间与装置设计:Sò Studio (http://sooostudio.com/)
竣工时间:2019年2月

项目配合:
装置制作:Studio NOWHERE
影像制作承制公司:牧一制作 Concept+ Production
摄影师:丁宇豪
视频导演:Alexis Shao
视频编辑:Elbe Huang
视频链接:https://www.youtube.com/watch?v=SzGd7uPLMSc

Project information

Project name: PEU À PEU by JNBY
Address: JNBY+, No. 79, Wenxi 2nd Road, Hangzhou, China
Area: 70 m2
Client: JNBY
Space & installation design: Sò Studio (http://sooostudio.com/)
Completion time: 2019/2

Project cooperation:
Installation build: Studio NOWHERE
Image Production: MUYI Concept+ Production
Photographer: Yuhao Ding
Video Director: Alexis Shao
Video Editor: Elbe Huang

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复
    沙发在此,你不坐一坐?
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群