Stella Collective | 澳大利亚Blacksmith湖边餐厅

60年代和70年代后期的澳大利亚夏天的怀旧气息启发了马尔瓦拉湖的Blacksmith Provedore,这是一个度假胜地,远离“大烟囱”,意思是花几天时间去滑水和晒太阳。这家餐厅由Stella Collective设计,涵盖了这个地区小镇的过去和未来,以及对过去的夏天进行了现代探索。

Nostalgic reflections of Aussie summers in the late ‘60s and ‘70s inspired Blacksmith Provedore in Lake Mulwala, a destination known as a resort town away from the ‘big smoke’, synonymous with days spent waterskiing and soaking up the sun. Designed by The Stella Collective, the restaurant encompasses both the past and future of this regional town, a modern exploration of bygone summers. Owner and Mulwala local Liz Bayles sought to create a space for her regional community that stands strong and bright.

 

 

这座宁静的现代派建筑距湖岸仅几步之遥,有拱形窗户和木制门廊的白色亭子,让人联想到乡村乌托邦。木梁引导游客沿着一条小路进入入口,柔软的干压砖、沙丘墙、有纹理的瓷砖、温暖的胡桃木和白色缟玛瑙石展现在游客面前。在室内和建筑立面上,以明亮的白色,黄油黄色和裸色构成的装饰跨越夏季和冬季的调色板,其想法是让Blacksmith成为全年的旅行目的地。

Set only steps away from the shores of the lake, the serene modernist building evokes a countryside utopia, a whitewashed pavilion with arched windows and a timber porch. Timber beams lead visitors down a path to the entryway, with soft dry pressed brick, sand dune walls, textured tiles, warm walnut timber and white onyx stone revealing themselves upon arrival. On the interior and architectural facades, finishes in shades of bright white, buttery yellow and nude straddle both summer and winter-friendly palettes, the idea being that Blacksmith is a year-round destination.

 

 

中心是经过修复的老式巴西奶酪柜,现已装满葡萄酒。 独立式壁炉进一步增强了餐厅的跨季节魅力,外面,一间圆形小屋兼做舞池,四周是定制的虎纹桃色流苏伞。除了有趣的装饰品,白虎还象征着力量、威严的勇气和远见。各种图案和纹理的瓷砖占据了室内,覆盖了酒吧、地板、表面和通高的柱子。

Centre stage is a restored vintage Brazilian cheese cabinet, now filled with wine. A freestanding fireplace further reinforces the restaurant’s trans-seasonal appeal. Outside, a round cabana doubles as a dance floor, surrounded by custom tiger-print, peach fringed umbrellas. Beyond being fun décor items, the white tigers are symbolic of strength, majestic courage, and vision. Tiles of various pattern and texture dominate the interior, cladding the bar, floor, surfaces, and full-height columns.

 

主要项目信息
项目名称:BLACKSMITH Lake Mulwala
项目位置:澳大利亚马尔瓦拉湖
项目类型:餐饮空间/度假餐厅
完成时间:2018
设计公司:The Stella Collective
摄影:Lillie Thompson

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复
    沙发在此,你不坐一坐?
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群