墨西哥度假小镇艺术收藏者的白色沙滩别墅

墨西哥设计师Gloria Cortina与Gomez de Tuddo Arquitectos工作室合作,为艺术收藏者打造了这座朴素的白色沙滩别墅,室内设计简约。

Mexican designer Gloria Cortina teamed with studio Gomez de Tuddo Arquitectos to create this stark white beach house with minimal interiors for art collectors.

 

这座两层楼高的住宅位于墨西哥度假小镇卡波圣卢卡斯,位于该国下加利福尼亚半岛的南端。

The two-storey house is located in Mexican resort town Cabo San Lucas, at the southern end of the country’s Baja California peninsula.

 

 

该地区以沙漠般的沙丘和明亮的蓝色海洋而闻名,该项目的设计自然也受此影响。该住宅包括一个矩形的悬挑顶楼,在它的基础上突出,创造出阴凉的户外区域和几个私人阳台。

Known for its desert-like setting of sandy dunes and bright blue seas, the region influenced the design of the project, created by Gloria Cortina and architect Mauricio Gomez of Gomez de Tuddo Arquitectos.The house comprises a rectangular, cantilevering top floor that projects over its base to create shaded outdoor areas and several private balconies above.

 

其对称的设计是一个焦点,并通过下面8米的露台突出阳台。其中一个面朝大海,并配有一个室外客厅,而另一个面朝南。住宅的南北轴线将住宅一分为二,并置于室外,因此形成了一对两层高的体量,每个体量都有自己的楼梯。

Its symmetrical design is a focal point, and dramatised by the balconies that project eight metres over patios below. One of these faces the sea and is complete with an outdoor living room, while the other faces south.The north-south axis of the house splits the home in two, and is outdoors, thus resulting in a pair of two-storey volumes that each have their own staircases.

 

 

该团队表示,住宅“被设想成一只鸟,向下和降落——这种形式非常有用,不仅在外部,而且在内部也非常有用”。

The house was “conceived as a bird, coming down and landing – a form that was very useful, not only externally but in its interiors,” according to the team.

 

它的灰泥外墙呈灰白色,反映了该地区的自然景观,是该地区的传统建筑。根据Cortina的说法,明亮也“创造了一种秩序感,捕捉和控制明暗,”她补充说,目标是创造一个与周围环境很好的融合的家。

Its off-white, clay-plaster exterior reflects the starkness of the landscape and is traditionally used in the region. The brightness also “creates a sense of order which captures and controls light and shade,” according to Cortina, who added that the aim was to create a home that was well integrated to the surroundings.

 

 

在布局上,住宅一楼的一侧包括训练和放松的区域。穿过室外走廊是一间厨房和餐厅,两张黑桌子被浅色木椅环绕。

For layout, the home comprises areas for entraining and relaxing on one side of its ground floor. Across the outdoor corridor is a kitchen and dining room with two black tables surrounded by pale wood chairs.

 

滑动玻璃门通往户外露台,露台布置得像一间客厅,配有沙发、椅子、户外厨房和餐厅。在离房子更远的地方建了一个平台。游泳池里的水到达了软垫躺椅的底部,给人一种漂浮的感觉。完善的室外空间是一个内置于地面的起居区,并配有软垫长椅。

Sliding glass doors open onto an outdoor patio furnished like a living room, complete with a sofa, chairs, outdoor kitchen and dining area. A deck is built further from the house. Water from the swimming pool reaches the base of upholstered chaise lounges, giving the effect that they are floating.Completing the outdoor space is a sitting area that has been built into the ground, and filled with cushioned benches.

 

 

室内用灰色和奶油色沙发搭配几何茶几,以及其他简约摆设和雕塑风格的装饰品来装饰房屋。诸如靛蓝,棉和亚麻之类的织物被全部采用,旁边是黑色木门。

Decorating the home are sofas in grey and cream tones, paired with geometric coffee tables and other minimal furnishings and sculptural accent pieces.Fabrics such as indigo, cotton and linen are applied throughout, alongside wood doors in black.

 

停车场位于住宅的下方,可以通过上面街道上的倾斜车道进入。

A parking garage is housed underneath the residence, and accessed via a sloped driveway from the street above.

 

 

∇ 平面图 plan

∇ 剖面图 section

主要项目信息
项目地点:墨西哥
项目类型:住宅空间/别墅
设计公司:Gloria Cortina + Gomez de Tuddo Arquitectos
摄影:Stephanie Draime and Eduardo Cerruti

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复
    沙发在此,你不坐一坐?
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群