Yves Behar | 旧金山Canopy共享办公室

位于旧金山金融区的新Canopy共享办公室位于一栋建于1890年的五层大楼里。一层包含商业空间,而上层提供了32个不同大小的私人办公室。租户可以使用会议室、休息室和厨房等公共设施。

Located in the San Francisco’s Financial District, the new Canopy office occupies a five-storey building dating back to 1890. The ground floor contains commercial space, while the upper levels offer a total of 32 private offices of varying sizes. Tenants have access to communal amenities such as conference rooms, lounges and kitchens.

 

室内设计旨在尊重原始建筑,并为会员提供一个“宁静、无干扰的环境,让他们专注、联系,并尽最大努力工作”。并有意避免使用诸如桌上足球桌和霓虹灯之类的时尚元素。

The interior design is meant to respect the original architecture and offer a “serene, distraction-free environment for members to concentrate, connect, and do their best work”. The team intentionally avoided trendy elements like foosball tables and neon signs.

 

 

设计师利用这座城市的标志性雾气和沿海地形,将银色,蓝色和棕褐色调融合在一起。 花旗松的大量使用——用于地板,墙板和橱柜——增添了亮度和温度。

Drawing upon the city’s iconic fog and coastal terrain, the designers incorporated shades of silver, blue and tan. Ample use of Douglas fir – for flooring, wall siding and cabinetry – adds lightness and warmth. Daylight flows in through large windows on three sides of the building.

 

原始的砖墙被涂成浅灰色,以营造一种平静的氛围。 墙壁上还加了一块蓝石板,让人联想到“当阳光洒在太平洋上时,浪花破浪、泡沫消退后海水的颜色”。

Original brick walls were painted pale grey to help create a calming atmosphere. A slate-blue glaze was added to walls, evoking “the colour of the water after a wave has broken and the foam has subsided, when the sun shines upon the Pacific Ocean”.

 

 

玻璃墙勾勒出独立的办公室,可以容纳1至10名员工。Modernus隔断由高科技玻璃制成,有助于阻挡噪音。对于那些需要更多隐私的人,这栋建筑每个房间旁边都有隔音电话亭。

Glass walls delineate the individual offices, which can seat anywhere from one to 10 workers. The Modernus partitions are made of high-tech glass that helps block noise. For those who need extra privacy, the building has sound-proof phone booths by Room.

 

 

工作区配有来自Herman Miller的作品,包括Brian Alexander的坐式办公桌和Behar的Sayl办公椅。

The work areas are furnished with pieces from Herman Miller, including sit-to-stand desks by Brian Alexander and Sayl office chairs by Behar.

 

公共区域的其他家具包括纽约工作室Giancarlo Valle设计的古怪的Smile躺椅,以及英国艺术家Faye Toogood设计的矮胖的Roly Poly椅子。用古老的石头制成的花盆和垃圾桶增添了乡村气息

Other furnishings in the communal areas include whimsical, Smile lounge chairs by New York’s Studio Giancarlo Valle and chunky, Roly Poly chairs by British artist Faye Toogood. Planters and waste bins made of distressed stone add a rustic touch.

 

主要项目信息
项目名称:Canopy
项目位置:美国旧金山
项目类型:办公空间/联合办公
设计公司:Yves Behar
摄影:Ben Kist

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复
    沙发在此,你不坐一坐?
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群