美国加州山景城总部-谷歌设计实验室

谷歌副总裁兼硬件设计主管艾维·罗斯(Ivy Ross)为她的硅谷团队创建了一座办公楼,该办公楼围绕中庭,天窗和楼梯布置。

Google’s vice president of hardware design Ivy Ross has created an office building for her Silicon Valley team that is arranged around an atrium, skylight and staircase.

 

罗斯与一个建筑团队合作完成了位于加州山景城总部的谷歌设计实验室,即将建成的由BIG和Heatherwick设计的综合体和已有15年历史的Googleplex综合体也位于这里。

Ross worked with an architecture team to complete the Google Design Lab at the company’s headquarters in Mountain View, California, where upcoming complex by BIG and Heatherwick and the 15-year-old Googleplex complex are also located.

 

 

原有的两层砖砌建筑被重新设计,为硬件团队创建了一个实验室,该实验室负责设计Google产品,例如Pixel手机和Nest系统。实验室的入口处是一个两层的天窗中庭,周围充满了柔软的座位和咖啡桌,可供休闲聚会。

An existing, two-storey brick building, formerly used by LinkedIn, was redesigned to create a laboratory for the hardware team, which designs Google products like Pixel phones and Nest systems.Ross has arranged the workspace arranged around an atrium topped by a skylight, which floods the ground level with daylight.

 

“你的周围环境会改变你的感觉,因此,我们想创造一个具有不同感觉的区域,这样每个人都可以选择在他们感觉最舒服的地方工作,”罗斯说。“当不同的人想要一个远离办公桌的地方工作时,看到他们选择去哪里是很有趣的。”

“Your surroundings change the way you feel, therefore, we wanted to create a selection of areas with different feelings so individuals could choose to work where they felt most comfortable,” Ross said.”It’s fascinating to see where different people choose to go when they want a place to work away from their desks.”

 

 

除了楼上粉红色的彩色书籍和坐垫外,办公室的装饰很少,比如白色和木质的表面,以及抛光的混凝土地板。四周环绕着玻璃扶手,进一步增加了轻盈和开放的感觉。

Other than the colourful books and cushions in the space, which are soft pink upstairs, the office has minimal finishes like white and wood surfaces, and polished concrete floors. A glazed banister wraps around the atrium to further add a sense of lightness and openness.

 

谷歌设计实验室占地7万平方英尺(6503平方米),拥有办公室、会议室和重型机械车间,用于创建3D模型和混合底层的油漆。楼上是面向落地窗的产品设计师的开放式工作场所。会议室和角落也位于此处。

Google Design Lab measures 70,000 square feet (6,503 square metres) and has offices, meeting rooms, and a heavy machinery shop for creating 3D models and mixing paint on its ground floor.Upstairs is an open-plan workplace for product designers lined in floor-to-ceiling windows. Meeting rooms and nooks are also located up here.

 

 

这个实验室的一大特色是专注于材料和色彩探索,玻璃材质自然成为了首选,因为自然光是在不同光照条件下测试产品和表面的最优选项。

Two spaces that are distinct to Google Design Lab’s activities – focusing on materials and colour exploration – overlook the atrium on the upper level. Both have glass fronts as natural light is a priority for testing products and surfaces in different lighting conditions.

 

 

一个房间专门用于材料库,其中包含世界上几乎所有材料和表面的档案。它由内部的馆员负责管理,馆长已经为设计师设计了物理和数字档案,以供他们了解不同材料的成分和来源。

One room is dedicated to the material library and contains an archive of almost all of the materials and surfaces in the world. It is run by an in-house librarian, who has curated a physical and a digital archive for designers to learn about the components and origins of the different materials.

 

该库包含Google正在研究的材料,这些材料可能更具可持续性,包括生物塑料,日本制蜡纸,再生羊绒色板和Kvadrat织物。之前该公司推出了一款Nest迷你音箱,其中就包括回收塑料。

The library contains materials that Google is investigating as alternatives that could be more sustainable, including bioplastics, wax paper from Japan, swatches of recycled cashmere and Kvadrat fabrics.Last month, the company launched a Nest Mini speaker that included recycled plastic as part of this research.

 

 

另一个相同大小的办公室是色料和表面处理实验室的所在地。这个房间包含了一个到目前为止谷歌已经创建的包装、材料和产品的档案,也是一个收集各种物品来帮助激发产品设计的地方。

Another office of the same size is home to a colour material and finish lab. The room contains an archive of packaging, materials and products that Google has created to date, and is also a place where a variety of objects are collected to help inspire product design.

 

 

主要项目信息

项目名称:Google Design Lab
项目位置:美国加州
项目类型:办公空间/谷歌办公室
摄影:Google

 

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,仅供学习研究之用,请于下载后24小时内删除。版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复 A 作者 M 管理员
    所有的伟大,都源于一个勇敢的开始!
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群