Threefold Architects l Airbnb伦敦新办公室

Airbnb位于伦敦市中心最新办公室的灵感来自15世纪一位勤奋的神父的画作,由Threefold Architects设计。

A 15th-century painting of a studious priest became Threefold Architects’ point of reference for the design of Airbnb’s latest office, located in central London.

 

Driscoll说:“在设计之初,我们对员工进行了广泛的调查,以确定每个团队成员对新空间的关键优先考虑是什么。”

“Furthermore, an extensive staff survey was undertaken to establish what each member of the team felt was their key priority for the new space in addition to providing us with a wish list,” said Driscoll.

 

 

由此产生的办公室由一个有遮盖的走道固定(也被称为stoa),它由道格拉斯冷杉的凹槽板制作而成,中间点缀着一系列拱形的门道。

The resulting office is anchored by a covered walkway – also known as a stoa – that’s crafted from fluted panels of Douglas fir, and punctuated by a series of arched doorways.

 

它直接参考了意大利艺术家安东内拉·德·墨西拿(Antonella de Messina)的15世纪画作《St Jerome In His Study》。在这幅艺术作品中,一座宏伟的教堂拱门勾勒出一个牧师在书桌前读书的场景,周围是书籍和世俗的装饰品。

It takes direct reference from a 15th-century painting titled St Jerome In His Study by Italian artist Antonella de Messina. In the artwork, a grandiose church archway frames the scene of a priest reading at a desk, surrounded by books and worldly ornaments.

 

 

“我们喜欢在不同寻常的地方寻找灵感,我是在一次参观国家美术馆时看到这幅画的,当时我们正在构思这个项目的初步想法,”Driscoll解释道。“主人公的书房不是一个封闭的房间,但作为空间里的木作——它看起来就像房间里的房间,既是建筑又是家具。这与我们想要创造的工作空间非常接近。”

“We enjoy finding inspiration in unusual places, I saw this painting on a visit to the National Gallery at the time we were working up the initial ideas for the project,” explained Driscoll.”The protagonist’s study is depicted [in the painting] not as an enclosed room, but as a piece of joinery within a host space – it reads as a room within a room, as both architecture and furniture,” he continued.”This felt quite pertinent to the kind of spaces for working which we were aiming to create.”

 

储物柜和灰色的座椅长椅被整合到起伏的走道的后墙上,而木板被竖立在前面的柱状元素之间,形成员工站立的桌子。整个建筑背靠办公室的核心区域,这里有厨房、会议室和一些私人隔间,员工可以单独工作。

Lockers and grey seating-banquettes have been incorporated into the rear wall of the undulating walkway, while planks of wood have been erected between the front, column-like elements to form standing-up desks for staff. A row of spherical lamps also run through its centre.The entire structure backs onto the office’s core block, which accommodates a kitchen, meeting rooms, and a handful of private booths where individual workers can escape to work alone.

 

 

办公室平面的其余三面被布置得和古罗马城市里的公共广场或市场一样,以营造出相同的氛围。隔断墙被换成了小组的家具,从公用的长桌子到更舒适的沙发和扶手椅。

The remaining three sides of the office floor plan have been arranged to evoke the same atmosphere as fora – public squares or marketplaces where communities could openly gather in Ancient Roman cities.Partition walls have been traded for small groupings of furnishings, ranging from long, communal desks to more relaxed sofas and armchairs.

 

额外的存储空间和工作站被纳入了办公室墙壁上的森林绿色和山青色细木工中。带有阶梯式座位的休息区也建在房间的角落里,在那里可以播放音乐,员工可以聊天。

Extra storage and workstations have been incorporated into the forest-green and sage-coloured joinery that lines the office’s walls. Break-out areas with stepped seating have also been built into the room’s corners, where music is played and staff can chat.

 

 

∇ 轴测图 

 

∇ 平面图 

 

主要项目信息

项目名称:Airbnb
项目位置:英国伦敦
项目类型:办公空间
完成时间:2019
设计公司:Threefold Architects
摄影:Donal Murphy
 

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,仅供学习研究之用,请于下载后24小时内删除。版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复 A 作者 M 管理员
    所有的伟大,都源于一个勇敢的开始!
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群