Bence Mulcahy l 20世纪意大利住宅扩建设计

为了满足客户的生活需求——“居住在花园中”,建筑师Bence Mulcahy为其现有的20世纪意大利联邦住宅设计了一个新的扩建部分。该扩建部分被称为“温室”,它与现有的阳台相连。

Responding to the client’s desire to live ‘engulfed by the garden’, Hobart-based architects Bence Mulcahy conceived a new addition to an existing 1900 Federation Italianate home in Mount Stuart, Tasmania. Termed the ‘Greenhouse’, the residential extension captures the proximity of the site’s expansive garden and connects to the existing verandah.

 

 

厨房作为穿过住宅的正式路线的末端,并连接了上下的景观露台。随着人们在空间中的移动,建筑师展示了新家具的渐增痕迹,并最终在厨房和用餐区展示了完整的现代感。

The kitchen serves as a bookend to the formal route through the home and connects the upper and lower landscaped terraces. As one moves through the spaces, the architects present incremental traces of the new, culminating in the kitchen and dining area where the full modern extent is revealed. 

 

 

折衷主义的内饰采用原始,手工自然的元素,其材料会随着时间的流逝而更有质感。手工制作的细节模糊了新旧之间的区别,并在整个空间中提供了图案和纹理的连续性。

Raw, crafted, natural and handmade elements make up the eclectic interior, with materials that develop a patina with age chosen deliberately. Handcrafted details blur the distinction between old and new, and provide continuity of pattern and texture through the space. 

 

 

主要项目信息

项目名称:MOUNT STUART GREENHOUSE
项目位置:澳大利亚Tasmania
项目类型:住宅空间/建筑扩建
设计公司:Bence Mulcahy
完成时间:2019
摄影:Adam Gibson

 

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,仅供学习研究之用,请于下载后24小时内删除。版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复 A 作者 M 管理员
    所有的伟大,都源于一个勇敢的开始!
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群