伦敦Wandsworth Common画廊之家

居住在伦敦的一个家庭委托建筑师Jennifer Jammaers和室内建筑师Vivienne Beal和Alice B. Davies,他们希望开放和扩展他们的半独立式住宅,拥有一种独特的英国氛围。

Architect Jennifer Jammaers and interior architects Vivienne Beal and Alice B. Davies were approached by a family living in London, who were looking to open up and expand their semi-detached home. The family asked the collaborators to create a distinguished British atmosphere, through a keen interest in natural materials and preserving heritage detail.

 

设计师们创造一个具有强烈建筑角度和高天花板的开放空间,保证了日常生活的功能性。为了突出这些中心设计细节,他们选择了一个简化的调色板,在这里,柔和的灰色微水泥墙反射光线,具有柔和、平静的触感。天然饰面,例如带状木地板,大理石和黄铜装置软化了强烈的建筑特征。

The designers were asked to create open spaces with strong architectural angles and high ceilings, certified for functional, everyday living. To highlight these central design details, they selected a pared-down palette, where soft grey micro-cement walls reflect the light with a gentle, calming tactile quality. Natural finishes, such as the band-sawn timber flooring, marble and brass fixtures soften the strong architectural features of the home, offering warmth, depth and texture.

 

 

与大多数地下室不同的是,这里的地下室有着高高的天花板和画廊般的氛围。这一层的隐蔽空间包括书房、客房和私人健身房。一层则包括主入口、接待室、开放式厨房和餐厅。

The home begins at the basement level. Uncharacteristic to most basements, it is shaped by high ceilings and a gallery-like atmosphere. Secluded spaces on this level include a study, guest bedroom and private gym. The ground floor comprises of the main entrance, reception room and open kitchen and dining area.

 

中央的Valchromat盒子包含了厨房和接待储藏室,以及一个衣帽间。在外部,有凹槽的黑盒子在接待处装有定制书架,并隐藏了厨房里的冰箱和餐具室,突出了柔和的室内色调。

A central Valchromat box encompasses the kitchen and reception storage, as well as a cloakroom. On the outside, the fluted black box houses custom bookshelves in the reception space and hides the fridge and pantry space in the kitchen, punctuating the muted interior palette.

 

 

楼梯是整个住宅的中心。它连接着四个楼层,从上到下都充满了阳光,形成了美丽的光影效果。低层和底层之间的空隙也起到了采光井的作用。

The most defining architectural feature of the project is Jennifer Jammaers’s staircase – the central spine of the home. The staircase connects all four floors and floods each with sunlight from top to bottom, for a beautiful light and shadow play. The void between the lower and ground floor also acts as a lightwell, enhancing the spacious, bright and airy qualities of the open-plan ground and lower floor.

 

 

主要项目信息

项目名称:Wandsworth Common
项目位置:英国伦敦
项目类型:住宅空间/住宅改造
建筑师:Jennifer Jammaers
室内设计:Alice B. Davies & Vivienne Beal
家具设计:Mia Larden
摄影:Malcolm Menzies

 

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,仅供学习研究之用,请于下载后24小时内删除。版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复 A 作者 M 管理员
    所有的伟大,都源于一个勇敢的开始!
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群