Godmer & Manon d’Alençon l 加拿大Elmwood别墅

蒙特利尔室内设计师Michael Godmer通过保留原始木制品并添加现代细节,对当地的联排别墅进行了扩建和改造翻新。Elmwood住宅是一栋两层的Victorian联排别墅,位于蒙特利尔的Outremont街区。这次室内设计师Godmer和Manon d’Alençon的任务是改造他们2970平方英尺(276平方米)的半独立式住宅。

Montreal interior designer Michael Godmer has expanded and revitalised a local townhouse by preserving original woodwork and adding contemporary details. Elmwood Residence is a two-storey Victorian townhouse in Montreal’s Outremont neighbourhood. Interior designers Godmer and Manon d’Alençon were tasked to transform their 2,970-square-foot (276 square-metre) semi-detached house.

 

 

这栋建于1920年代的房屋改造重点在于保留原有的魅力,同时增加新的硬质装饰和软装家具。改造包括保持某些房间的私密性,同时开放其他空间和增加新的窗户。装饰,造型和墙壁被漆成白色,以使整个空间保持明亮。Godmer说:“该项目的完善之处在于细节,所有这些细节在现代性与真实性之间创造了一个完美平衡的和谐。”

The overhaul of the house, which was built in the 1920s, focused on retaining the original charm, while adding in new fixtures and furniture. The renovation involved keeping certain rooms intimate and opening up other spaces and adding new windows.Trim, moulding and walls are painted white to keep spaces bright throughout. “The refinement of the project is found in the details, all of which create a perfectly balanced harmony between modernity and authenticity,” said Godmer.

 

 

改造后的Elmwood住宅拥有新的,扩张后的开放式厨房和餐厅,并设有可俯瞰花园的大窗户。木地板铺有马赛克瓷砖,以满足客户喜爱的旅行回忆,而橱柜和柜台是白色的。餐厅区还有一个由旧衣柜改造而成的嵌入式橱柜它被漆成白色放置两个镜子之间,给人营造出双开门视觉效果一张传统的白色木制餐桌旁配以深色的Gubi椅子和S一盏由Serge Mouille设计的黑色三臂吸吊灯这对组合为Elmwood住宅新旧融合提供了基调。

Called Elmwood Residence, the property has a new, enlarged open-plan kitchen and dining room with large windows overlooking the garden. Wood floors meet a mosaic tile – a nod to the clients’ fond travel memories – while cabinets and counters are white. There is also a built-in cabinet made from an old wardrobe in the dining area, which is painted white and placed in between two mirrors to create an optical illusion of double doorways. A traditional white wooden dining table is accompanied by dark Gubi chairs and a black three-arm ceiling lamp by Serge Mouille overhead. This pairing sets the tone of the Elmwood Residence’s fusion of old and new.

 

 

新设计在这些建筑元素和院落的大型现代开放之间创造了一种对话。Godmer说:“20多年的历史装饰品被保存在他们家楼梯间里,对客户来说,在新的装饰中延续和协调家庭中历史装饰品是很重要的。”现有的木制楼梯和石膏模型也得到了修复,而当代作品则包括家具,灯具和艺术品。对室内原有的建筑元素进行了细致的修复;宏伟的中央壁炉证明了该空间的真实外观。

The new design creates a dialogue between these architectural elements and a large contemporary opening to the courtyard. “With more than 20 years of life kept within the walls of their home, it was important for the clients to perpetuate and harmonise its family heritage into the new decor,” said Godmer.The existing wooden staircase and plaster mouldings are also restored, while contemporary pieces include furniture, light fixtures and artwork. Meticulous care was given to the restoration of the original architectural elements found in the room; the grand central fireplace attests the authentic look of the space.

 

 

二楼进行了重新改造和空间分布,增加了几个较小空间的房间,包括两间儿童卧室和一间浴室。主卧室也位于这一层,绿色天鹅绒窗帘后面隐藏着一个大衣橱和一间浴室。Elmwood还拥有一个翻新过的地下室,它以前从未使用过,现在作为石板地板,洗浴区和嵌入式储物间的第二个入口。

Upstairs was reorganised with the addition for a few smaller rooms, including two children’s bedrooms and a bathroom. Also on this level is the master bedroom with a large wardrobe concealed behind a green velvet curtain and an ensuite. Elmwood Residence is complete with a renovated basement that was formerly unused and now serves as a second entrance to the home with slate floors, a wash area and built-in storage.

 

 

主要项目信息

项目名称:Elmwood住宅
项目位置:加拿大蒙特利尔
项目类型:住宅空间/住宅改造
完成时间:2019
设计团队:Michael Godmer&Manon d’Alençon
项目面积:276平方米
摄影:Maxime Brouillet

 

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,仅供学习研究之用,请于下载后24小时内删除。版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复 A 作者 M 管理员
    所有的伟大,都源于一个勇敢的开始!
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群