VVDA&WCA l 比利时老建筑改造August酒店

这座比利时城市的前军事医院坐落在安特卫普的步行街区,这是一座新古典主义的历史遗迹,如今已是August酒店的所在地。当地的Vincent Van Duysen建筑师事务所(VVDA)将这栋受保护的建筑及其花园改造成一个宁静的接待场所,并进行了精心的修复(与Wouter Callebaut Architecten事务所合作),并加入了当代的元素。

Nestled within Antwerp’s pedestrian-only Green Quarter is the Belgian city’s former military hospital, a neoclassical monument that’s now home to the August hotel. In transforming the listed building and its gardens into a serene hospitality spot, local practice Vincent Van Duysen Architects (VVDA) balanced a careful restoration (in collaboration with Wouter Callebaut Architecten) with an injection of contemporary gestures.

 

 

VVDA不仅设计了建筑空间,还设计了软装家具。几乎每一件产品都是由Molteni&C公司生产的。家具里包括椅子、桌子、扶手椅和沙发是专门设计的,以提供现有空间的对比,并带来了当代生活气息。家具与周围的建筑相协调。此外,这些家具满足了酒店的各种需求,从在入口处为客人提供热情的欢迎,到在教堂里聚集人群,再到在室内空间里划分了舒适的用餐区和休闲角落。

VVDA designed not only the building but the furniture, too. Nearly every piece is unique to the project, manufactured by Molteni&C. The furnishings – including, chairs, tables, armchairs and sofas – were especially developed to provide contrast in the existing space and bring contemporary life to the project. The furniture is in synergy with the architecture surrounding it. Furthermore, the pieces cover the hotel’s every need, from offering guests a warm welcome in the entrance and gathering people in the chapel to establishing cosy dining areas and creating nooks in the bedrooms.

 

 

我们的策略首先是尊重场地和周围环境的历史遗迹的特征,并遵循重新开发所列出该建筑的一些原则。这是通过恢复其新古典主义的辉煌和通过添加现代建筑元素,适当地改造为现代酒店的新功能得到实现的。黑色元素被有选择地引入,以区分现代与经典。

Our strategy was first and foremost to respect the historical DNA of the site and its surroundings and to align with the general principles governing the redevelopment of listed buildings. This was achieved through the restoration of its neoclassical splendour and through the addition of modern architectural elements, suitably upgrading the premises to its new function as a modern hotel. Black components have been introduced selectively to distinguish the contemporary from the classic.

 

 

∇ 平面图

 

主要项目信息

项目名称:August酒店
项目位置:比利时安特卫普
项目类型:酒店设计/建筑改造
完成时间:2019
设计公司:VVDA&WCA
摄影:ROBERT RIEGER

 

内容投诉
声明:本站所有作品均由用户自行上传,仅供学习研究之用,请于下载后24小时内删除。版权归作者所有,本站不拥有所有权,也不承担相关法律责任。如果有侵权之处,请及时联系我们删除。

    还没有人赞赏,快来当第一个赞赏的人吧!
0 条回复 A 作者 M 管理员
    所有的伟大,都源于一个勇敢的开始!
欢迎您,新朋友,感谢参与互动!欢迎您 {{author}},您在本站有{{commentsCount}}条评论
任务中心
客服中心
  • 客服QQ:320229761一键联系
  • 扫一扫关注公众号 公众号二维码
    时刻设计QQ群 时刻设计QQ群