heatherwick:伦敦煤炭工业建筑改造设计

  赫斯维克工作室位于伦敦国王十字路口的煤炭建筑项目,现在已是主要购物区,于10月26日开放给公众。 该项目于2016年初开始建设,为已经多年来经济萧条的一对维多利亚时代煤炭工业建筑注入了新的活力。这些建筑多年来部分已经废弃,在20世纪90年代废弃之前曾大有用处。

  Heatherwick studio‘s coal drops yard, the major shopping district in king’s cross, london, opens to the public today, 26 october. The project, whose construction begun in early 2016, breaths new life into a pair of elongated victorian coal drops which over the years had become partly derelict, acquiring various uses before partial abandonment in the 1990s. 

  这两座历史悠久的铁路建筑现在已被重新改造成一个拥有近60个单元的新购物区,以及新的餐厅,酒吧和咖啡馆。

  The two heritage rail buildings have now been reinvented into a new shopping district with close to 60 units, alongside new restaurants, bars and cafes.

  作为该地区的长期居民,赫斯维克工作室开发了一个设计项目,旨在颂扬维多利亚时代工业建筑的特定纹理和历史,同时创造了100,000平方英尺的新零售区域以及重要的公共空间。

  Long-time resident of the area, heatherwick studio has developed a design that celebrates the specific texture and history of the victorian industrial buildings while creating 100,000 sq ft of new retail area, as well as significant public space. 

  这两个铸铁和砖结构的建筑已经通过仓库内部人字形屋顶的延伸被改造,不但连接了两个高架桥而且了构成了广场,创造了流畅的通道。

  The two cast-iron and brick structures have been transformed through the extension of the inner gabled roofs of the warehouses to link the two viaducts and define the yard, as well as creating fluid patterns of circulation. 

  由一个新的,高度技术性的独立结构支撑,流动的屋顶,上升和相互拉伸直到它们接触,形成了一个全新的上层,一个巨大的有盖室外空间,以及整个场地的中心焦点。

  Supported by a new, highly technical freestanding structure, the flowing roofs, rise up and stretch towards each other until they touch, forming an entirely new upper story, a large covered outdoor space, and a central focus for the entire site. 

  原本的建筑被改造成两端通透,沿相邻街道分散,使其成为一个独特的公共空间,这有助于该区域的更广泛改造。

  The coal drops yard is designed with entrances at both ends of the site and scattered along the adjacent street, which will allow it to become a distinctive public space, contributing to the wider transformation of the area.

  “为这个煤炭建筑工作有很重要的意义,不仅因为它是工作室在伦敦完成的第一个主要建筑项目,也是因为它在国王十字路口上,我和我的工作室在过去的17年里都在为此做准备”赫斯维克工作室的创始人托马斯赫斯维克在笔记上这样写到。“这些令人惊叹的维多利亚式建筑从来没有被普罗大众居住过,而是成为伦敦封闭式基础设施的一部分。经过这么多年的多种用途,我们很高兴有机会利用我们的设计思想最终打破封闭,创造新的空间,让每个人都能体验到这些丰富而富有特色的建筑。”

  ‘It has been a huge privilege working on coal drops yard, not only because it’s the studio’s first major building completed in london, but also because it is in king’s cross, where my studio and i have been based for the last seventeen years,’ notes thomas heatherwick, founder of heatherwick studio. ‘these amazing victorian structures were never originally built to be inhabited by hundreds of people, but instead formed part of the sealed-off infrastructure of london. After serving so many varied uses throughout the years, we’ve been excited by the opportunity to use our design thinking to finally open up the site, create new spaces and allow everyone to experience these rich and characterful buildings.’  

  该项目由国王的跨中心有限合伙公司于2014年委托并从根本上思考该场地改造计划,该项目标志着heatherwick工作室在伦敦的第一个主要建筑完工,该工并且是作室目前正在开展的首都的几个大型开发项目之一。

  Commissioned by king’s cross central limited partnership in 2014 to radically rethink the site, this  project marks the first major building completion in london for heatherwick studio and one of several large-scale developments in the capital that the studio is currently working on.

   “我们的挑战是从根本上改造这个维多利亚时代的基础设施,以满足现代城市发展的需要,同时又不失去使他们与众不同的东西,”赫斯维克工作室组长lisa finlay解释说,“为此,我们专注于了解他们的原始功能和它们如何随着时间的推移进行调整,以便我们了解如何最好地保留和重复使用现有的原建筑,同时还引入新的元素。 其中一个是一个完全独立的新建筑,穿过悠久的历史,更上一层楼。”

  ‘Our challenge was to radically remodel this victorian infrastructure to meet the needs of a modern urban development without losing what made them special,’ explains lisa finlay, group leader at heatherwick studio, ‘to do this, we focused on understanding their original function and how they were adapted over time so we could appreciate how best to preserve and reuse the existing fabric, whilst also introducing new elements. One of which is an entirely free-standing new structure threaded through the historic buildings, from which a spectacular new third level is suspended.’ 

建筑师:赫斯维克工作室

创始人:托马斯赫斯维克

小组组长:lisa finlay

项目负责人:tamsin green

本文内容来源于:设计腕儿


版权声明:本文内容由用户自行发布上传或投稿由时刻设计网代为发布,版权归原作者所有,时刻设计网不拥有其著作权,亦不承担相应法律责任。如果您发现本站中有涉嫌抄袭或侵权的内容,请点此提交工单进行举报,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。

给TA打赏
共{{data.count}}人
人已打赏
商业

杭州易写男装后现代解构主义空间设计

2018-11-12 7:22:14

商业

丹麦Ace & Tate眼镜店 | Spacon & X

2018-11-13 8:10:00

0 条回复 A文章作者 M管理员
    暂无讨论,说说你的看法吧
个人中心
购物车
优惠劵
今日签到
有新私信 私信列表
搜索