Norm Architects:伦敦Sticks’N’Sushi寿司餐厅设计

  Norm Architects已经完成了伦敦第一家Sticks’N’Sushi餐厅的室内风格设计,该餐厅位于时尚和高端切尔西中心的国王路。这是一个将斯堪的纳维亚和日本的美学风格与天然材料结合在一起,有着现代奢华感和质感的空间。

Norm Architects have completed the interior design of the first Sticks ‘N’ Sushi restaurant in London, located on King’s Road in the heart of chic and high-end Chelsea. A richly textured space where Scandinavian and Japanese aesthetics meet through an emphasis on natural materials and an overall sense of contemporary luxury.

  为客房选择的材料反映了三层楼的氛围和情绪。这个想法是当你走向光亮时,地下一层和私人用餐区依旧保持着幽暗,这是因为在材料上有着细微的区别,啤酒花挂在橡木制的特色网格天花板上,这就引入了自然的元素来装饰空间,并使得空间变得柔和起来。底层是一个幽静而又隐秘的地方,风格大气而不失优雅。

Materials chosen for the rooms reflect the moods set for the three floors. The idea is that you walk up into the light, so the lower ground floor and private dining area is kept in dark nuances and materials, with hops hanging from a feature grid ceiling in oak, inviting in nature as a sculptural element and softening up the space. Intimate and secluded, the lower ground floor is an atmospheric hideaway for parties to absorb the timeless elegance.

  餐厅的一楼中心是一个平台,温馨的空间;在定制的木制家具方面,是丹麦的经典设计,引入工业元素,优雅而且有着工业的质感,与天然石桌面以及黑色钢条吧台有着微妙的对比。进入餐厅的一楼后,您会被舒适的真皮沙发所吸引,这里非常适合游客短暂到访餐厅,喝鸡尾酒或者在等候区歇脚。

The ground floor and heart of the restaurant is a grounded, welcoming space; industrial and elegant, with subtle contrasts in the quality custom woodwork, Danish design classics, industrial elements, natural stone table top and bar in blackened steel. Upon entering the ground floor of the restaurant, you’re drawn to the sculptural leather sofas, perfect for visitors paying the restaurant a brief visit, having cocktails or waiting for a table.

  连接地面和一楼的雕塑楼梯的尖锐和工业外观与随意抛光的定制日本锣灯相呼应。

The sharp and industrial look of the sculptural stairs connecting the ground- and first floor is echoed in the custom-made Japanese gong-like lamps in random polish.

  进入一楼后,客人将会看到一个明亮而精致的空间,由橡木桌面,椅子,隔板墙和地板的映入我们的视线。轻盈透明的纺织品在夜间亮起时将一楼空间分隔开并构成半透明的轻质元素。灯笼般的白色灯具在半私人用餐室的大型大理石桌子周围营造出温馨的空间。Carl Hansen的椅子以及整个餐厅的定制餐桌,作为丹麦永恒设计的经典,是优质木制品工艺的榜样。定制的长椅座椅体现出了柔软的感觉,将客人带入了私密幽静的氛围当中。

Upon entering the 1st floor, the guest is met by a bright and sophisticated space, conveyed by the oak tabletops, chairs, partition panel walls and open plan of the floor. Light, transparent textiles divide the space and make up translucent, light-bearing elements when they’re lit up at night. The lantern-like, white lamps create an intimate space around the large marble table in the semi-private dining room. Carl Hansen chairs accompany the bespoke tables throughout the restaurant as a reference to the timeless Danish design heritage, quality woodwork and craftsmanship. Also the custom-made banquette seating embodies that soft feel, inviting guests to engage in the intimate settings.

  整个餐厅的纺织品都经过精心挑选,以适应各种环境:在需要的地方建造温暖的私人休息区,灯安装在微妙,优雅的房间隔断中,与光相辅相成。

The textiles throughout the restaurant were carefully selected to suit the various settings: heavy where needed to create a warm and private seating area and light where installed as subtle, elegant room dividers that play with the light.

  所有墙壁都涂有佐敦女士矿物质,原始结构与干净流线型的内部相对应。

All walls are painted with Jotun Lady Minerals for a raw structure against the clean and streamlined interior.

项目名称:Sticks’N’Sushi寿司餐厅设计

设计师:Norm Architects

设计地点:英国伦敦

本文内容来源于:设计腕儿


版权声明:本文内容由用户自行发布上传或投稿由时刻设计网代为发布,版权归原作者所有,时刻设计网不拥有其著作权,亦不承担相应法律责任。如果您发现本站中有涉嫌抄袭或侵权的内容,请点此提交工单进行举报,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。

给TA买糖
共{{data.count}}人
人已赞赏
餐饮

这家餐厅的设计灵感来自于日本樱花盛开的隧道

2018-12-5 22:28:52

餐饮

宋·川菜 | 40 万片琉璃羽毛的视觉盛宴 | RMA作品

2018-12-6 13:16:09

0 条回复 A文章作者 M管理员
    暂无讨论,说说你的看法吧
个人中心
购物车
优惠劵
今日签到
有新私信 私信列表
搜索